Totalentreprise på bygning af nye sommerhuse

Lad os bygge dit nye sommerhus

 

Går du i byggetanker og overvejer at bygge nyt sommerhus? Så hjælper Murerfirmaet Claus Olsen ApS dig gerne. Vi har stor ekspertise i at opføre sommerhuse og fritidshuse til yderst fornuftige priser. Via mange års erfaring inden for byggebranchen har vi opbygget massiv erfaring inden for opførelse af nye sommerhuse i Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen, hvor vi har stået for totalentreprisen.

Vi ved hvor vigtigt dit nye sommerhus er for dig. Trygheden skal være i top, når du skal have drømmene om dit nye hus realiseret. Derudover er økonomien naturligvis af stor betydning. Det er vigtigt for os, at du fra starten ved, hvad dit nye sommerhus kommer til at koste, og hvor lang tid det kommer til at tage at bygge det. Hvis du kontakter os for en helt uforpligtende snak om dit nye sommerhus, så taler vi sammen om dine ønsker for sommerhuset, så vi kan hjælpe dig med at gøre sommerhuset til lige præcis det nye sommerhus, som du går og ønsker dig.

Vores arbejde

Vi bistår i alle byggeriets faser, når du skal have bygget et nyt sommerhus, herunder rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål og tilladelser m.m. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning tilpasset økonomi, kvalitet og omfang.

Vi kan lave en komplet løsning til dig, du behøves altså ikke selv at skulle have dialog med en arkitekt eller ingeniør for at få planlagt alle detaljerne omkring dit nye sommerhus. Det sørger vi for at afstemme. Du kan simpelthen bare kontakte os helt uforpligtende til en snak, så har vi både arkitekt og ingeniør som samarbejdspartnere. Du får således en totalentreprise løsning, hvilket betyder at vi er tovholder for alle de involverede faggrupper og sikrer at budgetter, tidsplaner m.m. overholdes.

Nyt sommerhus, hvad tilbyder vi?

  • Nybyggeri
  • Liebhaverejendom
  • Totalentreprise
  • Renovering

Kontakt os allerede i dag

Med udgangspunkt i Grindsted dækker vi bl.a. Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen. Men ligegyldig hvor i Jylland du har behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har du ønsker til nyt sommerhus, som vi ikke har omtalt her på hjemmeside, så kan vi formentligt også hjælpe dig med dem. Vi vil meget gerne vejlede dig, så du får en god oplevelse med bygningen af dit nyt sommerhus. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os direkte på tlf. 20 68 49 02